Onze collega's
Onze collega'sen misschien straks wel die van jou!

Collega's aan het woord

Remco Brock├Âtter - Relatiebeheerder

Bij een productiebedrijf uit de Achterhoek onderhoud ik de relatie met de directie en de financiële afdeling. Hierdoor heb ik veel contact met de klant over de meest uiteenlopende zaken. Wanneer de klant een vraag heeft probeer ik deze in samenwerking met de teamleider en de accountant te beantwoorden. Daar waar nodig schakelen we andere afdelingen in. Gedurende het jaar informeren we de klant regelmatig.

In het voorjaar maak ik een afspraak met de klant om langs te komen voor het samenstellen van de jaarrekening en de fiscale aangiften. Vragen kunnen hierdoor direct worden afgestemd met de klant.

Tijdens het samenstellen van de jaarrekening en de fiscale aangiften bespreek ik mijn bevindingen met de accountant en de fiscale afdeling waardoor we de klant optimaal kunnen adviseren.

Afbeelding: WB16042AVF031-FINAL.Remco

Rob Droppers - Senior manager

Bij een productieonderneming in het westen van Nederland heb ik ondersteuning geboden op het gebied van de maandafsluiting voor de directie en Raad van Commissarissen. De onderneming is onlangs overgestapt op een nieuw financieel pakket, maar dit pakket functioneerde nog niet helemaal naar tevredenheid. Naast de maandafsluiting heb ik de financiële afdeling geholpen bij het optimaal inrichten van het nieuwe pakket en structuur aangebracht in het proces van de maandafsluiting. Als accountant vind ik dat het leukste van het beroep: ondernemers helpen!

Afbeelding: Rob Droppers
ECOVIS
NBA
SRA
SMA
RBA