Ontmoet ons!
Ontmoet ons!Op woensdag 31 januari 2018 organiseert BonsenReuling een inhousedag voor leden van studievereniging FS HAN.

Woensdag 31 januari 2018
Inhousedag FS HAN in Arnhem

25-10-2017

Op woensdag 31 januari 2018 organiseert BonsenReuling een inhousedag voor leden van studievereniging FS HAN (HAN Arnhem-Nijmegen). FS HAN is de studievereniging voor de opleidingen Accountancy & Fiscaal Recht en Economie. De studievereniging heeft als doel de studenten al in een vroeg stadium van hun studie kennis te laten maken met het toekomstige werkveld.

BonsenReuling nodigt de studenten van FS HAN één keer per jaar uit en dit keer gaan wij naar Robbers & van den Hoogen in Arnhem. Er wordt begonnen met een presentatie over onze organisatie. Vervolgens neemt Robbers & van den Hoogen ons mee voor een rondleiding door de authentieke wijnkelders van het wijnkopershuis. Aansluitend houden we een wijnproeverij in de wijnbar onder het genot van verschillende kazen en stokbrood. Studenten kunnen zich via de website van de studievereniging aanmelden voor dit evenement (alleen toegankelijk voor HAN-studenten).
 
Names BonsenReuling zullen Toin de Ruiter en Nanda Dekker hierbij aanwezig zijn.

 

ECOVIS
NBA
SRA
RBA