Jij bij ons?
Jij bij ons?Word jij onze nieuwe collega?

Sollicitatieprocedure

Zie jij een vacature die aansluit bij je opleiding/werkervaring en persoonlijkheid? Laat het ons dan weten en solliciteer! Ook als jouw droombaan er niet bij staat kun je solliciteren, zend ons  dan een open sollicitatie.

Als je sollicitatie bij ons binnen is gekomen, krijg je zo snel mogelijk te horen of we je uitnodigen voor een gesprek. Interessante kandidaten waar we geen passende vacature voor hebben, bewaren we voor wanneer er wel een passende vacature open komt!

Eerste gesprek

Een eerste gesprek zien wij als een kennismaking van beide kanten. Als blijkt dat jij goed aansluit bij de vacature en jij hebt een goede indruk van BonsenReuling dan plannen we een tweede gesprek in.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie en de kwaliteiten die daarvoor nodig zijn. Ben jij de perfecte kandidaat en voldoet deze functie aan alle verwachtingen die jij van je nieuwe baan hebt? Wij vinden integriteit en betrouwbaarheid heel belangrijk. Daarom kan er tijdens het selectieproces gevraagd worden om referenties.

Nieuwe baan!

Na deze rondes zijn we er beiden meestal wel uit. Dan gaan we praten over het contract, je arbeidsvoorwaarden en je startdatum. We zien je natuurlijk graag snel als onze nieuwe collega!

ECOVIS
NBA
SRA
SMA
RBA