Salarisadviseur
SalarisadviseurVoor onze vestiging in Eibergen zijn wij op zoek naar een salarisadviseur.

Salarisadviseur

Ter uitbreiding van ons team zijn we voor onze Salaris-desk in Eibergen op zoek naar een
Salarisadviseur. In de Salaris-desk zijn de kennis en ervaring van onze juristen, fiscalisten, accountants en salarisadministrateurs gebundeld en worden vraagstukken van ondernemers op het gebied van personeel, salarisadministratie, loonbelasting, sociale verzekeringen en arbeidsrecht vanuit diverse disciplines behandeld.

Wat ga je doen?

Je verzorgt salarisadministraties op basis van vastgelegde procedures, verricht controles en vervaardigt jaaropgaven. Je implementeert (nieuwe) wet- en regelgeving en je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en regelingen, die je naar de klant toe kunt vertalen in een optimale en correcte salarisverwerking. Je biedt hulp bij loonheffing- en beloningsvraagstukken, je verstrekt online toegang tot de eigen salarisadministratie en je ondersteunt de klant met rapportages en analyse tools. Kortom, je ontzorgt en adviseert de klant op het gebied van salarisadministratie.

Dit staat op jouw CV:

Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en een afgeronde relevante opleiding. Enkele jaren relevante werkervaring op het gebied van salarisverwerking is een pré, maar geen voorwaarde.

Dit ben jij

Je bent een enthousiaste salarisverwerker met goede contactuele vaardigheden. Nauwkeurig en pro-actief werken met een cliënt- en resultaatgerichte aanpak zit in je aard. Bij voorkeur heb je kennis van de Duitse taal, zodat je makkelijk kunt communiceren met onze Duitse klanten. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig prima functioneren.

Wil jij weten of jij past bij BonsenReuling? Kijk dan ook eens bij onze bedrijfscultuur en Wie ben jij?

BonsenReuling biedt jou:

  • een uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid
  • voldoende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
  • een open en prettige werksfeer in een enthousiast team
  • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Over ons: van huis uit accountants, nu een full-service ondernemersadvieskantoor

BonsenReuling is een toonaangevend middelgroot ondernemersadvieskantoor met ruim 140 enthousiaste professionals en vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Deventer en Elst. Bijna 60 jaar voorzien wij ondernemers, van eenmanszaak tot grote controleplichtige ondernemingen, in een groot aantal sectoren van  deskundig advies. Zowel nationaal als internationaal.

Word jij onze nieuwe collega?

Zend dan je sollicitatie met bijbehorend cv naar werkenbij@bonsenreuling.nl.

Is deze vacature niets voor jou, maar heb jij wel de ambitie om bij ons te komen werken? Kijk dan ook eens bij onze andere vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Nanda Dekker
Nanda Dekker

Recruiter

< >
ECOVIS
NBA
SRA
RBA