Knippenborg Subsidieadvies
Knippenborg SubsidieadviesVoor subsidietrajecten werken wij intensief samen met Knippenborg Subsidieadvies in Lochem.

Subsidieadvies

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van subsidies en fiscale stimuleringsregelingen? Wij werken hiervoor intensief samen met Knippenborg Subsidieadvies en nemen het volledige subsidietraject graag voor u uit handen.

Knippenborg Subsidieadvies

Vanaf 1 juli 2011 werkt BonsenReuling intensief samen met Knippenborg Subsidieadvies in Lochem.

Mark de Jonge van BonsenReuling aan het woord: "Gerwin Knippenborg en zijn team zijn absolute toppers in subsidieland. Ze hebben niet alleen erg veel kennis, ze werken ook nog eens met een grote dosis bevlogenheid. Geen adviseurs die een keer wat roepen, een nota sturen en weer doorvliegen naar de volgende klus, maar een zeer gedegen club in het totale subsidietraject, dus niet alleen de aanvraag, maar ook de implementatie, de administratieve ondersteuning en de follow up.

Last but not least: Knippenborg Subsidieadvies treedt als dat nodig is buiten gebaande paden met een gezonde dosis creativiteit, gewoon om de klus te klaren. Wij als BonsenReuling herkennen ons zeer in die werkwijze, ook wij proberen onze klanten met passie en creativiteit bij te staan met bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch advies. Met Knippenborg Subsidieadvies erbij hebben wij echt een total package voor onze klanten, klanten van Knippenborg Subsidieadvies en uiteraard ook potentiële klanten!"

Wilt u meer informatie over Knippenborg Subsidieadvies? Bekijk dan de website van Knippenborg Subsidieadvies.

ECOVIS
NBA
SRA
RBA