Overlijdensbericht
OverlijdensberichtAfgelopen weekend bereikte ons het verdrietige bericht dat de heer Ben Reuling, oud-eigenaar en tevens naamgever van ons kantoor is overleden.

Overlijdensbericht: de heer Ben Reuling

23-6-2020
Afbeelding: Ben Reuling

Met verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van de heer

Ben Reuling

Oud-eigenaar en naamgever van BonsenReuling.

Tot voor kort was Ben wekelijks op kantoor aanwezig en volgde hij alle ontwikkelingen van BonsenReuling op de voet. Er ontging hem geen enkele verjaardag en ook de personeelswijzigingen hield hij nauwlettend in de gaten. Er ging geen feestje voorbij zonder zijn aanwezigheid. Het doet ons goed om te zien dat hij tot het laatste moment zo betrokken is geweest, des te meer doet het ons verdriet dat we nu afscheid van hem moeten nemen.

Ben Reuling speelde lange tijd een centrale rol bij BonsenReuling. In 1966 trad hij in dienst als assistent accountant. Ruim 35 jaar later nam hij afscheid als directeur. In de tussentijd maakte BonsenReuling, mede door het ondernemerschap en de deskundigheid van Ben, een sterke groei door en kreeg het een professioneel karakter. Wij zijn hem hiervoor erg dankbaar.

Ben is op 20 juni 2020 overleden na een kort ziekbed. Onze oprechte deelneming gaat uit naar zijn vrouw Wies, dochter Esmé en andere familieleden. Wij wensen hen veel sterkte bij dit grote verlies.

ECOVIS
NBA
SRA
RBA