Laatste week aanvraag NOW vierde aanvraagperiode
Laatste week aanvraag NOW vierde aanvraagperiodeBekijk snel de voorwaarden
mr. Hester van Seventer
mr. Hester van Seventer

Senior jurist

mr. Silvia Hendriksen
mr. Silvia Hendriksen

Junior jurist

mr. Sanne Freriks
mr. Sanne Freriks

Senior jurist

< >

Laatste week aanvraag NOW vierde aanvraagperiode

8-3-2021

Let op: de laatste week om de NOW vierde aanvraagperiode (hierna: NOW 3.2) aan te vragen is ingegaan! Aanvragen kunnen uiterlijk tot en met zondag 14 maart 2021 worden ingediend.

Indien u wenst dat wij de aanvraag voor u verzorgen, laat het dan zo spoedig mogelijk weten zodat wij de aanvraag uiterlijk vrijdag 12 maart 2021 voor u kunnen indienen.

Voorwaarden

U komt in aanmerking voor de NOW 3.2 bij een omzetverlies van minimaal 20%. Voor de omzetdaling kiest u drie aaneengesloten maanden, ingaande op 1 januari 2021, 1 februari 2021 of 1 maart 2021. Hierbij geldt dat de gekozen periode moet aansluiten op de periode die is gekozen bij het eerste tijdvak van de NOW 3 (indien van toepassing). Vervolgens vergelijkt u de omzet van de door u gekozen maanden met de omzet van 2019 gedeeld door vier.

Voor de overige voorwaarden verwijzen wij u graag naar deze pagina op onze website waar alle informatie omtrent de Corona-maatregelen terug te vinden zijn.

Vragen?

Twijfelt u over het aanvragen van de NOW of heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact op met onze juristen, fiscalisten of uw vaste contactpersoon binnen BonsenReuling.

ECOVIS
NBA
SRA
RBA