Henny Kok stopt als directievoorzitter
Henny Kok stopt als directievoorzitterHenny Kok heeft tijdens een besloten receptie met naaste familie en collega’s afscheid genomen van zijn functie als directievoorzitter bij BonsenReuling Accountants-Belastingadviseurs.

Afscheid Henny Kok als directievoorzitter

8-1-2019

Voor ons begint dit nieuwe jaar met een wisseling in de directie. Na ruim 36 jaar met hart en ziel aan het succes van BonsenReuling te hebben gewerkt, vindt Henny Kok het tijd om een stapje terug te doen.

Tijdens een besloten receptie met naaste familie en collega’s heeft Henny afscheid genomen van zijn functie als directievoorzitter bij BonsenReuling. Ondanks dat hij zijn maatschapsaandeel heeft overgedragen aan de andere vennoten is het geen definitief afscheid. Henny blijft nog actief als ondernemersadviseur.

Frank Maarsingh zal Henny Kok opvolgen als voorzitter van het vennotenteam. Frank is al ruim 20 jaar werkzaam bij BonsenReuling, waarvan 13 jaar als vennoot.

Nieuwe vennoot: Martijn Schotman

Daarnaast zal Martijn Schotman toetreden tot de maatschap. Martijn is registeraccountant, 37 jaar, geboren in Lichtenvoorde en woonachtig in Winterswijk. Martijn is binnen BonsenReuling vooral actief in de auditpraktijk en is daar al jaren één van de eindverantwoordelijk accountants. Hij is inmiddels meer dan 12,5 jaar in dienst bij BonsenReuling.

ECOVIS
NBA
SRA
RBA