DitLoont wordt Aias
DitLoont wordt AiasDaarvoor is DitLoont uit Lochem een samenwerkingsverband aangegaan met BonsenReuling.

DitLoont wordt Aias

18-10-2019

Daarvoor is DitLoont uit Lochem een samenwerkingsverband aangegaan met BonsenReuling. Per 1 oktober 2019 is dit initiatief van kracht en gaat DitLoont verder onder de naam Aias. BonsenReuling blijft een onafhankelijk ondernemersadvieskantoor met kantoren in Lichtenvoorde, Eibergen, Elst en Deventer.

Met de oprichting van Aias worden krachten gebundeld en kunnen bestaande en nieuwe relaties profiteren van alle kennis die nodig is om succesvol(ler) te kunnen ondernemen.

Aias staat voor een persoonlijke aanpak door HR professionals gecombineerd met digitale processen. Zo zal er op korte termijn een digitaal uitzendplatform worden gelanceerd waarbij niet zoals gebruikelijk het cv, maar vooral het kerntalent van de uitzendkracht centraal staat. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van specifiek ontwikkelde software die niet alleen kijkt naar de harde criteria, maar vooral ook naar de soft skills van zowel de functie als die van de uitzendkracht en deze met elkaar matcht. Inlener en uitzendkracht kunnen straks online de beste match maken en direct met elkaar in contact komen zonder de tussenkomst van een fysiek uitzendbureau. Beter, sneller en voordeliger!

BonsenReuling is van oorsprong een accountantskantoor, maar nu vooral een ondernemersadvieskantoor en sparringpartner voor toekomstbestendig ondernemen. Ondernemen, accountancy, belastingadvies en juridische dienstverlening zijn de krachtige pijlers van BonsenReuling.

Aias is een full service HR-dienstverlener voor zowel werkgever als werknemer en zetten daarbij altijd in op de optimale combinatie van mens en werk. De dienstverlening van Aias bestaat uit HR-advies, payrolling, uitzenden/detacheren, werving & selectie en dienstverlening voor zelfstandig professionals. Voor meer informatie: www.aias.nl.

ECOVIS
NBA
SRA
RBA