BonsenReuling opent een nieuwe vestiging in Doetinchem
BonsenReuling opent een nieuwe vestiging in DoetinchemU vindt ons in het bedrijfsverzamelgebouw Het Hanzepand op Bedrijventerrein De Huet.

BonsenReuling nu ook in Doetinchem

5-11-2020

BonsenReuling Accountants-Belastingadviseurs is sinds oktober 2020 ook gevestigd in Doetinchem. U vindt ons in het gerenoveerde bedrijfsverzamelgebouw Het Hanzepand op Bedrijventerrein De Huet (voormalig Misset-pand). De vestiging ligt direct aan de N813, dichtbij de snelweg A18 en het treinstation de Huet, een mooie uitvalsbasis voor de Liemers en de West-Achterhoek. Verder is BonsenReuling gevestigd in Lichtenvoorde en Eibergen in de Oost-Achterhoek, in Deventer in de Stedendriehoek en in Elst in het knooppunt Arnhem-Nijmegen. Voor de Duitsland-Desk bestaat een bezoekadres in Düsseldorf.

Helemaal nieuw is BonsenReuling in de regio Liemers West -Achterhoek niet. Zo werken we al jaren voor vele ondernemers in die regio. Ook wonen er diverse medewerkers waaronder kantoorleider Erik Wassink AA en commercieel directeur Toin de Ruiter. En maatschappelijk zijn we betrokken bij initiatieven als Smarthub, Achterhoek Open Innovatieprijs en Bergh in het Zadel voor Kankerbestrijding. Directievoorzitter Frank Maarsingh; “Maar een echte eigen vestiging hadden we nog niet terwijl er in dit gebied zo veel mogelijkheden zijn, hiermee zijn we nóg interessanter voor nieuwe klanten en potentiële medewerkers.”

BonsenReuling bestaat meer dan 60 jaar en heeft 150 medewerkers. Wij onderscheiden ons door een brede dienstverlening zoals btw specialisten, juridische zaken, controlepraktijk, corporate finance, internationaal netwerk, én de focus op pro-actief sparringpartner zijn voor ondernemer en bedrijf.

Afbeelding: _MG_5994
V.l.n.r. Toin de Ruiter, Erik Wassink
ECOVIS
NBA
SRA
RBA