Actualiteitenlunch arbeidsrecht
Actualiteitenlunch arbeidsrechtBonsenReuling organiseert een actualiteitenlunch, waarbij u onder het genot van een uitgebreide lunch wordt bijgepraat over alle recente en aanstaande ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht.
mr. Sanne Freriks
mr. Sanne Freriks

Senior jurist

mr. Hester van Seventer
mr. Hester van Seventer

Senior jurist

Nicol Stemerdink
Nicol Stemerdink

Medewerker officemanagement

< >

Actualiteitenlunch arbeidsrecht

24-6-2019

In 2015 en 2016 is het arbeidsrecht op diverse onderdelen ingrijpend gewijzigd door de Wet Werk en Zekerheid. In 2020 dienen de volgende wijzigingen zich aan: inwerkingtreding van de Wet Arbeidsmarkt in Balans en er wordt gestart met uitvoering van de compensatieregeling bij ontslag wegens langdurige arbeidsongeschiktheid. Een mooi moment om u bij te praten over de actualiteiten.

Actualiteitenlunch

BonsenReuling organiseert een actualiteitenlunch, waarbij u onder het genot van een uitgebreide lunch wordt bijgepraat over alle recente en aanstaande ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Welke effecten hadden de wijzigingen van de afgelopen jaren op de praktijk? En welke gevolgen kunnen we verwachten van de komende wijzigingen? Er zal ook worden ingegaan op diverse praktijkvoorbeelden, zodat u na afloop weet hoe u het beste met de nieuwe regels kunt omgaan.

Indien u specifieke vragen heeft over een bepaald onderwerp, dan kunt u dit bij uw aanmelding aangeven. Deze worden zoveel mogelijk (uiteraard anoniem) meegenomen in de lunchbijeenkomst.

De actualiteitenlunch wordt aangeboden aan zowel klanten als niet-klanten van BonsenReuling.

Wanneer?

De actualiteitenlunch vindt plaats op donderdagmiddag 3 oktober 2019 (het maximum aantal deelnemers voor deze middag is inmiddels bereikt) en wordt gegeven door Sanne Freriks en Hester van Seventer, beiden senior jurist.

Vanwege de grote interesse hebben we een extra bijeenkomst gepland op dinsdagmiddag 8 oktober 2019. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor de actualiteitenlunch op dinsdagmiddag 8 oktober a.s.

Programma

12.00 - 12.30 uur  Inloop
12.30 - 14.00 uur  Actualiteitenlunch
14.00 uur  Gelegenheid tot stellen van vragen

Kosten

De kosten voor deze actualiteitenlunch zijn € 50 (excl. btw) per persoon.

Locatie

De actualiteitenlunch vindt plaats op onze vestiging in Eibergen (Nijverheidsstraat 6). Het maximaal aantal deelnemers is beperkt tot 25 personen. Bij veel animo wordt er een extra sessie ingepland. Mocht er veel belangstelling zijn van klanten in de omgeving van ons kantoor in Elst, dan plannen wij tevens een bijeenkomst op ons kantoor in Elst.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor de actualiteitenlunch op dinsdagmiddag 8 oktober 2019.
Ongeveer een maand voor de lunchbijeenkomst ontvangt u een bevestiging van deelname. Liever per e-mail aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Nicol Stemerdink via n.stemerdink@bonsenreuling.nl of 0544-39 33 33.

Factuurgegevens
Aanvullende gegevens
Nog iemand aanmelden:
ECOVIS
NBA
SRA
SMA
RBA