Actualiteitenlunch arbeidsrecht
Actualiteitenlunch arbeidsrechtBonsenReuling organiseert een actualiteitenlunch, waarbij u onder het genot van een uitgebreide lunch wordt bijgepraat over alle recente en aanstaande ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht.
mr. Sanne Freriks
mr. Sanne Freriks

Senior jurist

mr. Hester van Seventer
mr. Hester van Seventer

Senior jurist

Nicol Stemerdink
Nicol Stemerdink

Senior medewerker officemanagement

< >

Actualiteitenlunch arbeidsrecht

24-6-2019

In 2015 en 2016 is het arbeidsrecht op diverse onderdelen ingrijpend gewijzigd door de Wet Werk en Zekerheid. In 2020 dienen de volgende wijzigingen zich aan: inwerkingtreding van de Wet Arbeidsmarkt in Balans en er wordt gestart met uitvoering van de compensatieregeling bij ontslag wegens langdurige arbeidsongeschiktheid. Een mooi moment om u bij te praten over de actualiteiten.

Actualiteitenlunch

BonsenReuling organiseert een actualiteitenlunch, waarbij u onder het genot van een uitgebreide lunch wordt bijgepraat over alle recente en aanstaande ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Welke effecten hadden de wijzigingen van de afgelopen jaren op de praktijk? En welke gevolgen kunnen we verwachten van de komende wijzigingen? Er zal ook worden ingegaan op diverse praktijkvoorbeelden, zodat u na afloop weet hoe u het beste met de nieuwe regels kunt omgaan.

Indien u specifieke vragen heeft over een bepaald onderwerp, dan kunt u dit bij uw aanmelding aangeven. Deze worden zoveel mogelijk (uiteraard anoniem) meegenomen in de lunchbijeenkomst.

De actualiteitenlunch wordt aangeboden aan zowel klanten als niet-klanten van BonsenReuling.

Reservelijst

Wij hebben het maximum aantal deelnemers bereikt voor beide lunchbijeenkomsten. Wilt u zichzelf graag op de reservelijst plaatsen? Stuur dan een mail naar Nicol Stemerdink.

ECOVIS
NBA
SRA
RBA