Actualiteitenlunch arbeidsrecht
Actualiteitenlunch arbeidsrechtBonsenReuling organiseert een actualiteitenlunch, waarbij u onder het genot van een uitgebreide lunch wordt bijgepraat over alle recente en aanstaande ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht.
mr. Hester van Seventer
mr. Hester van Seventer

Senior jurist

mr. Sanne Freriks
mr. Sanne Freriks

Senior jurist

Nicol Stemerdink
Nicol Stemerdink

Senior medewerker officemanagement

< >

Actualiteitenlunch arbeidsrecht

7-10-2019

In 2015 en 2016 is het arbeidsrecht op diverse onderdelen ingrijpend gewijzigd door de Wet Werk en Zekerheid. In 2020 dienen de volgende wijzigingen zich aan: inwerkingtreding van de Wet Arbeidsmarkt in Balans en er wordt gestart met uitvoering van de compensatieregeling bij ontslag wegens langdurige arbeidsongeschiktheid. Een mooi moment om u bij te praten over de actualiteiten.

Actualiteitenlunch

De eerste lunchbijeenkomsten zijn inmiddels achter de rug, wat ons betreft waren deze erg succesvol. Wij merken dat er veel animo is voor onze lunchbijeenkomsten inzake het arbeidsrecht, daarom hebben wij besloten een extra lunchbijeenkomst te organiseren in de regio Arnhem/Elst samen met Aias.

U wordt onder het genot van een uitgebreide lunch bijgepraat over alle recente en aanstaande ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Welke effecten hadden de wijzigingen van de afgelopen jaren op de praktijk? En welke gevolgen kunnen we verwachten van de komende wijzigingen? Er zal ook worden ingegaan op diverse praktijkvoorbeelden, zodat u na afloop weet hoe u het beste met de nieuwe regels kunt omgaan.

Indien u specifieke vragen heeft over een bepaald onderwerp, dan kunt u dit bij uw aanmelding aangeven. Deze worden zoveel mogelijk (uiteraard anoniem) meegenomen in de lunchbijeenkomst.

De actualiteitenlunch wordt aangeboden aan zowel klanten als niet-klanten van BonsenReuling en Aias.

Wanneer?

De actualiteitenlunch vindt plaats op dinsdag 5 november 2019 en wordt gegeven door Hester van Seventer (senior jurist) van BonsenReuling en René Helbers (directeur) van Aias.

Programma

12.00 - 12.30 uur  Inloop
12.30 - 14.30 uur  Actualiteitenlunch
14.30 uur  Gelegenheid tot stellen van vragen

Kosten

De kosten voor deze actualiteitenlunch zijn € 50 (excl. btw) per persoon.

Locatie

De actualiteitenlunch vindt plaats bij Wijnhuis Robbers & van den Hoogen in Arnhem.

Adresgegevens:
Velperweg 23
6824 BC Arnhem

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor de actualiteitenlunch op dinsdagmiddag 5 november 2019.
U ontvangt kort voor de lunchbijeenkomst een bevestiging van deelname. Liever per e-mail aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Nicol Stemerdink via n.stemerdink@bonsenreuling.nl of 0544-39 33 33.

Factuurgegevens
Aanvullende gegevens
Nog iemand aanmelden:
ECOVIS
NBA
SRA
RBA