Actualiteitenlunch arbeidsrecht
Actualiteitenlunch arbeidsrechtBonsenReuling organiseert een actualiteitenlunch, waarbij u onder het genot van een uitgebreide lunch wordt bijgepraat over alle recente en aanstaande ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht.
mr. Sanne Freriks
mr. Sanne Freriks

Senior jurist

mr. Hester van Seventer
mr. Hester van Seventer

Senior jurist

Nicol Stemerdink
Nicol Stemerdink

Medewerker officemanagement

< >

Actualiteitenlunch arbeidsrecht

7-10-2019

In 2015 en 2016 is het arbeidsrecht op diverse onderdelen ingrijpend gewijzigd door de Wet Werk en Zekerheid. In 2020 dienen de volgende wijzigingen zich aan: inwerkingtreding van de Wet Arbeidsmarkt in Balans en er wordt gestart met uitvoering van de compensatieregeling bij ontslag wegens langdurige arbeidsongeschiktheid. Een goed moment voor u om onder het genot van een heerlijke lunch bijgepraat te worden over de actualiteiten.

De eerste actualiteitenlunch is inmiddels achter de rug, wat ons betreft was deze erg succesvol. Wij merken dat er veel animo is voor onze lunchbijeenkomsten inzake het arbeidsrecht, daarom hebben wij besloten een extra lunchbijeenkomst te organiseren in de regio Arnhem/Elst. Reserveer de datum dinsdag 5 november 2019 (12.00-14.30 uur) alvast in de agenda. De kosten voor deze actualiteitenlunch zijn € 50,- (excl. btw) per persoon. De volledige uitnodiging volgt op korte termijn! 

Bent u geïnteresseerd? Inschrijven kan alvast hieronder.

Factuurgegevens
Aanvullende gegevens
Nog iemand aanmelden:
ECOVIS
NBA
SRA
SMA
RBA