BonsenReuling innovatief in zakelijke dienstverlening
BonsenReuling innovatief in zakelijke dienstverleningNieuw is onze visie op de accountant van de toekomst, wij noemen het een ondernemersadvieskantoor.

BonsenReuling innovatief in zakelijke dienstverlening

16-6-2014

Nieuw is de visie van BonsenReuling Accountants-Belastingadviseurs op de accountant van de toekomst, wij noemen het een ondernemersadvieskantoor.

Van groot belang is dat aan de hand van actuele cijfers en onze bedrijfseconomische kennis, de basis wordt gelegd voor groei, een betere winstgevendheid of toegevoegde waarde voor uw onderneming. Een tweede doel is het benutten van kansen en het beperken van risico's voor de ondernemer en zijn bedrijf.

Naast AA- en RA-accountants en belastingadviseurs werken bij ons specialisten op het gebied van juridische zaken, salarisverwerking, HRM, pensioenen, zaken doen in Duitsland, bedrijfsverkoop/aankoop, bedrijfseconomisch advies, innovatiebox en zaken rondom communicatie & public relations.

Wij begeleiden al jaren Nederlandse ondernemers op de Duitse markt, maar in 2014 gaan we ook de Duitse ondernemer helpen bij zakendoen in Nederland.

Dit alles doen we omdat de wereld om ons heen snel verandert: onze economie, consumentengedrag, technologie, internet, sociale media en de ondernemer van de toekomst.

Bij dit ondernemersadvieskantoor hoort een compleet nieuwe website, zie www.bonsenreuling.nl en ook een nieuwe slogan: BonsenReuling... gericht op uw toekomst.

Persbericht BonsenReuling, 26 mei 2014
ECOVIS
NBA
SRA
RBA