Vraag nu subsidie praktijkleren aan!
Vraag nu subsidie praktijkleren aan!Als u gedurende het schooljaar 2016/2017 een leerling in dienst heeft (gehad), kunt u tot en met 15 september 2017 - 17.00 uur subsidie praktijkleren aanvragen.

Vraag nu subsidie praktijkleren aan

2-6-2017

Vanaf vandaag tot en met uiterlijk 15 september 2017 - 17.00 uur kunt u subsidie praktijkleren aanvragen als u gedurende het schooljaar 2016/2017 een leerling in dienst heeft (gehad).

Subsidie praktijkleren

Met de subsidie praktijkleren wil de overheid stimuleren dat werkgevers praktijkleerplaatsen en werk-leerplaatsen bieden aan kwetsbare jongeren, studenten die een studie volgen voor beroepen waarin personeelstekorten worden verwacht en wetenschappelijk personeel dat onmisbaar is voor de kenniseconomie.

Kijk hier of uw leerling in aanmerking komt.

Hoogte subsidiebedrag

De subsidie zal maximaal € 2.700,- per studiejaar per praktijkleerplaats bedragen, dus loop dit niet mis! Het exacte subsidiebedrag per werkgever zal pas achteraf bekend worden en uiterlijk 15 december 2017 ontvangt u hierover de beslissing.

Subsidieaanvraag uitbesteden

De aanvraag kan alleen digitaal met behulp van "eHerkenning" verzonden worden. Werkgevers kunnen ervoor kiezen om de aanvraag uit te besteden aan een intermediair.

Heeft u geen zin in de administratieve "rompslomp" rondom de aanvraag van subsidie praktijkleren? BonsenReuling beschikt al over eHerkenning en neemt de aanvraag graag van u over!

De kosten bedragen € 125 per digitale aanvraag. Deze kosten hebben betrekking op het verzamelen van alle benodigde gegevens, controleren van de praktijk(leer)overeenkomst, raadplegen van het opleidingsregister, indienen van de digitale aanvraag, informatie terugkoppelen en het administreren van alle gegevens.

Interesse of vragen?

Neem dan contact op met Sandra te Pas van onze Salaris-desk (0545 - 46 36 26 of s.te.pas@salaris-desk.nl).

ECOVIS
NBA
SRA
SMA
RBA