Hoogeveen & Janssen wordt BonsenReuling
Hoogeveen & Janssen wordt BonsenReulingPer 1 april jl. heeft Hoogeveen & Janssen Accountants en Belastingadviseurs uit het Betuwse Elst zich aangesloten bij het van oorsprong Achterhoekse kantoor BonsenReuling Accountants-Belastingadviseurs.

Hoogeveen & Janssen wordt BonsenReuling

8-4-2016

Per 1 april jl. heeft Hoogeveen & Janssen Accountants en Belastingadviseurs uit het Betuwse Elst zich aangesloten bij het van oorsprong Achterhoekse kantoor BonsenReuling Accountants-Belastingadviseurs, dat is opgericht in 1958 en vestigingen heeft in Lichtenvoorde, Eibergen en Deventer. Het kantoor in Elst zal onder de naam BonsenReuling verder gaan. Alle medewerkers blijven in dienst en daarmee werken er 130 mensen bij de gehele organisatie.

Deze aansluiting heeft voor zowel Hoogeveen & Janssen als voor BonsenReuling in de huidige veranderende markt een duidelijke toegevoegde waarde. BonsenReuling wilde graag uitbreiden richting regio Arnhem-Nijmegen. Hoogeveen & Janssen keek met name naar de ontwikkelingen in het vakgebied en de gevolgen hiervan voor de kwaliteit op de lange termijn. Zij hebben gezocht naar de meest optimale situatie voor de continuïteit van het kantoor en daarom is gekozen voor een degelijke partner die in omvang net dat stapje groter is.

Henny Kok, voorzitter van de maatschap BonsenReuling: “Wij zien er een uitstekende gelegenheid in om onze totale positie en dienstverlening te versterken, dat is interessant voor ondernemers maar zeker ook voor (nieuwe) collega's".

Afbeelding: BonsenReuling Elst
Van links naar rechts: Dolf Hoogeveen, Arthur Janssen, Henny Kok, Mark de Jonge, Frank Maarsingh
ECOVIS
NBA
SRA
RBA