BonsenReuling naar ECOVIS
BonsenReuling naar ECOVISBonsenReuling sluit zich aan bij het internationale accountancy- en belastingadviesnetwerk ECOVIS International.

BonsenReuling naar ECOVIS voor internationale dienstverlening

3-10-2016

BonsenReuling Accountants-Belastingadviseurs, met vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Deventer en Elst, zet een volgende stap in de professionalisering van de diensten voor bedrijven die internationaal zaken doen. Zij sluiten zich nu aan bij ECOVIS International (samenvoeging van de woorden Economics en Vision).

Door de aansluiting bij dit kwalitatieve, wereldwijde netwerk van ECOVIS is BonsenReuling meer zichtbaar als een serieus regionaal alternatief voor bedrijven die internationaal ondernemen.

Om bedrijven die internationaal zaken doen een wereldwijd zakelijk netwerk te kunnen bieden, is BonsenReuling sinds 2005 lid van Kreston International. Nu is gekozen voor een overstap naar ECOVIS International, onder meer door het verkrijgen van meer exclusiviteit als landelijk expertisekantoor en de aansprekende Duitse beleidskoers vanuit het hoofdkantoor in Berlijn, alsmede een dekkend partnernetwerk in Duitsland. Ruim 4.500 experts uit 60 landen werken nauw samen om oplossingen te bieden aan ondernemers met grensoverschrijdende vraagstukken. De aangesloten kantoren zijn gespecialiseerd in accountancy, auditing, belastingadvies, juridisch advies en management consultancy.

Gezien de behoefte aan auditdiensten in het internationale verkeer gaat onze audit-afdeling verder onder de naam ECOVIS BonsenReuling Audit. BonsenReuling beschikt al jaren over de vereiste vergunning van de AFM voor het uitvoeren van wettelijke controles voor zogenaamde controleplichtige bedrijven. Dat zijn bedrijven waar voldaan wordt aan twee van de drie criteria: een balanstotaal groter dan € 6 miljoen; een netto omzet hoger dan € 12 miljoen en/of meer dan 50 (fulltime) medewerkers.

Voor alle andere dienstverlening blijft de naam BonsenReuling gehandhaafd.

 

ECOVIS BonsenReuling
ECOVIS
NBA
SRA
RBA