Laat geen geld liggen, volg ons gratis webinar!
Laat geen geld liggen, volg ons gratis webinar!Exclusief voor IKGL en IKB-leden op 18 mei.

Maandag 18 mei 2020
IKGL: Webinar Overheidsmaatregelen Corona-virus

29-4-2020

Actuele Corona-maatregelen van de overheid

Bijna dagelijks komen er nieuwe regels en inzichten bij over de financiële Corona-maatregelen van de overheid. Het gaat daarbij om veel geld en complexe zaken. Alleen wanneer je er tijdig een beroep op doet, kun je er gebruik van maken. Voor een deel van de regelingen loopt de deadline aan het einde van deze maand af.

In het webinar worden de inmiddels bekende, maar ook de nieuwe maatregelen besproken om ervoor te zorgen dat je geen voordeel laat liggen dan wel onnodige risico’s loopt!

Vraag maar raak

Presentatie ligt in handen van Ingmar Pondes en Hester van Seventer. Stel jouw vragen tijdens het webinar aan deze deskundigen of geef ze vooraf (anoniem) door via onderstaand aanmeldformulier.

Wanneer?

Om organisatorische redenen hebben wij ervoor gekozen het webinar op een nieuwe datum en voor een breder netwerk te organiseren, namelijk op maandag 18 mei van 16.30 uur tot 18.00 uur voor de industriële kringen van Groenlo-Lichtenvoorde en Berkelland.

Zoals gezegd is deelname kosteloos.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor het webinar op maandagmiddag 18 mei.

U ontvangt kort voor de aanvang van het webinar een bevestiging van deelname samen met de deelnamelink. Liever per e-mail aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Nicol Stemerdink via n.stemerdink@bonsenreuling.nl of 0544-39 33 33.

Nog iemand aanmelden:
ECOVIS
NBA
SRA
RBA