Masterclass
MasterclassDonderdag 2 en woensdag 8 november 2017 vindt de masterclass "De succesvolle verkoop van uw bedrijf" plaats.

Donderdag 2 en woensdag 8 november 2017
Masterclass "De succesvolle verkoop van uw bedrijf"

28-8-2017

BonsenReuling organiseert in samenwerking met Taurus Corporate Finance de masterclass “De succesvolle verkoop van uw bedrijf”.

Een succesvolle verkoop hangt nauw samen met het vinden van de juiste koper voor uw bedrijf. Maar hoe vindt u deze partij, hoe kunt u zich het beste presenteren en wat is een realistische vraagprijs? Taurus neemt u mee in deze belangrijke onderdelen van het verkoopproces.

De masterclass is bedoeld voor ondernemers, die meer willen weten over de verschillende marktpartijen, hun specifieke wensen en waarom de geselecteerde koper een hogere prijs wil betalen dan een andere partij.

BonsenReuling biedt u en bijeenkomst aan waarin Mark Eenink, Hans Goorhuis en Arjan Weernink (vennoten van Taurus Corporate Finance) dieper op deze vraagstukken ingaan.

De masterclass wordt gegeven aan de hand van praktijkvoorbeelden. Hierin komen onderwerpen als waardebepaling, soorten kopers, benaderen kopers, onderhandelingen, juridische uitdagingen en bancaire aspecten aan de orde.

Data en locatie
De masterclass wordt op twee verschillende locaties gegeven:

     Donderdag 2 november 2017
     BonsenReuling Eibergen (Nijverheidsstraat 6)

     Woensdag 8 november 2017
     Taurus Corporate Finance Deventer (Bergweidedijk 26)

In verband met het interactieve karakter van de cursus is het maximaal aantal deelnemers per sessie beperkt tot 25 personen. Zorg dus dat u er snel bij bent!

Kosten
De kosten voor de bijeenkomst bedragen € 75 (excl. btw) per persoon. Dit is inclusief ontvangst met een kop soep en broodjes.

Programma
17.30 - 18.00 uur:  Inloop met soep en broodjes
18.00 - 18.40 uur:  Inleiding "De succesvolle verkoop van uw bedrijf"
18.40 - 19.30 uur:  Praktijkvoorbeelden
19.30 - 20.00 uur:  Gelegenheid tot het stellen van vragen

Aanmelden
Neem voor uw aanmelding contact op met Dewi Supardjo, dit kan per e-mail aan d.supardjo@taurus.nl of telefonisch via 0545-47 76 01.

Wij hopen u te mogen begroeten!

 

ECOVIS
NBA
SRA
RBA