Salaris-desk
Salaris-deskAls werkgever komen er vaak veel ingewikkelde zaken op u af die niet direct binnen uw vakgebied liggen. Het is dan ook niet gek als u vragen heeft op het gebied van personeel, salarisadministratie, loonbelasting, sociale verzekeringen en arbeidsrecht.

Alles over uw personeel

  • Hoe past u bijvoorbeeld nieuwe wetten en regels toe bij de loonbelasting?
  • Hoe stelt u een goede arbeidsovereenkomst op?
  • Wat is een effectief werving- en selectietraject?
  • Hoe gaat u om met vergoedingen, verstrekkingen en kosten binnen de werkkostenregeling?

Omdat dergelijke vragen vaak niet op zichzelf staan, hebben wij de krachten van verschillende specialisten gebundeld in de Salaris-desk. Zo krijgt u als werkgever snel, deskundig advies.

Wat is de Salaris-desk?

De Salaris-desk bestaat uit een selectie van juristen, fiscalisten, accountants en salarisadministrateurs die hun kennis en ervaring bundelen. Of u nu belastingadvies wilt of ondersteuning bij uw administratie; voortaan kunt u met al uw vragen bij één aanspreekpunt terecht: de Salaris-desk.

Doordat experts uit verschillende disciplines met elkaar samenwerken, krijgt u altijd een advies dat vanuit verschillende perspectieven is bekeken. Bovendien hoeft u niet met allerlei verschillende specialisten te praten, want dat doen wij al. Samen met u streven wij naar de beste situatie voor uw organisatie.

Mogelijkheden Salaris-desk

Graag adviseert onze Salaris-desk u over de volgende onderwerpen:

(Online) Personeels- & salarisadministratie

Het verwerken van de salarisadministratie is voor ondernemers vaak een behoorlijk karwei, zij kiezen dan graag voor het uitbesteden van deze werkzaamheden.

Lees verder...

Loonheffing en sociale verzekeringen

De wetgeving op het gebied van belastingen en sociale verzekeringen verandert voortdurend. Voor werkgevers is dit vaak lastig, want hoe kunt u alsmaar voldoen aan deze veranderende regels? En maakt u wel optimaal gebruik van belastingvoordelen of loopt u kansen mis?

Lees verder...

Arbeidsrecht advies

In een bedrijf is het belangrijk dat er tussen werkgever en werknemer duidelijke afspraken bestaan. Toch valt het niet altijd mee om de rechten van werknemers en werkgever te overzien en tot een goede arbeidsovereenkomst of CAO te komen.

Lees verder...

Personeel & Organisatie

Uw medewerkers vormen het hart van uw organisatie, zij zorgen ervoor dat alles draait. Toch zorgen zij tegelijkertijd voor de nodige hoofdbrekens en kopzorgen.

Lees verder...

Werkkostenregeling

Als werkgever ontkomt u er niet aan: de werkkostenregeling. Heeft u de werkkostenregeling al geregeld? Weet u de gevolgen hiervan al voor uw organisatie? Zo niet, dan kan het u veel geld gaan kosten.

Lees verder...

Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl)

Wet tegemoetkomingen loondomein heeft als doel om werknemers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt in dienst te nemen of te houden. Deze wet bestaat uit 3 tegemoetkomingen voor werkgevers: loonkostenvoordeel (LKV), lage-inkomensvoordeel (LIV) en Jeugd-LIV.

Lees verder...

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die onze Salaris-desk biedt? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Harmien Prins-Rouw
Harmien Prins-Rouw

Adviseur Salaris-desk

Patty Kemp
Patty Kemp

Adviseur Salaris-desk

Daniël Oberink
Daniël Oberink

Medewerker Salaris-desk

< >
ECOVIS
NBA
SRA
RBA