René Roelofsma:
René Roelofsma:“Waar Sanne en Mark vooral goed in zijn is technische zaken in begrijpelijke taal verwoorden richting medewerkers. Ze geven medewerkers volledig onafhankelijk heel veel inzicht in hun oudedag.”

Ervaringen

Afbeelding: DirecteurVoorzorg-PascalMoors-2-4_resized_20171227_035413712 (002) (002)
René Roelofsma

René Roelofsma maakt als voormalig corporatie-bestuurder (en nog steeds vanwege zijn voortdurende betrokkenheid bij corporaties) al vele jaren gebruik van de fiscaal-juridische expertise van BonsenReuling.

Zo ook voor de door BonsenReuling ontwikkelde vrijwillige vertrekregeling voor oudere medewerkers. "Een adviesproduct dat zeer geschikt is voor onze sector," aldus René Roelofsma. "Waar vergrijzing is toegeslagen en waar veranderingen in het inkleden van de organisatie aan de orde van de dag is. Enerzijds is een stuk verjonging altijd goed, anderzijds zijn er binnen het personeelsbestand van een corporatie tegenwoordig ook echt andere vaardigheden en expertise nodig."

"Dat maakt dat deze vrijwillige vertrekregeling voor oudere medewerkers erg goed aanslaat bij corporaties. Sanne Freriks en Mark de Jonge pakken deze trajecten zeer grondig aan en hebben veel branche specifieke kennis, ook over alle technische details van het SPW pensioen. Maar waar ze vooral goed in zijn is technische zaken in begrijpelijke taal verwoorden richting medewerkers. Ze geven medewerkers volledig onafhankelijk heel veel inzicht in hun oudedag, ze rekenen alle inkomensperiodes bruto-netto door, zodat medewerkers precies weten waar ze aan toe zijn. En dat met een Achterhoekse no nonsense mentaliteit, ze zijn goed bereikbaar en komen hun afspraken na. En dat wil je graag van je adviseurs!"

Meer weten?

Gratis en vrijblijvend met met Mark de Jonge en Sanne Freriks bespreken of deze regeling ook iets binnen uw woningcorporatie kan betekenen? Dat kan!

Neem contact op met:

mr. Mark de Jonge RB (0544-39 33 33 of m.de.jonge@bonsenreuling.nl)
mr. Sanne Freriks (0544-39 33 33 of s.freriks@bonsenreuling.nl)

Of laat Mark of Sanne contact met u opnemen:

De vrijwillige vertrekregeling

Nog meer ervaringen uit het werkveld

ECOVIS
NBA
SRA
RBA