Arbeidsrecht advies in de zorg
Arbeidsrecht advies in de zorgOnze arbeidsrecht-juristen helpen u vakkundig om arbeidsrechtelijke problemen zo veel mogelijk te voorkomen. Maar als er toch problemen onstaan, lossen wij dit snel en praktisch voor u op.

Arbeidsrecht advies in de zorg

De arbeidsrecht-juristen Juristenindezorg.nl helpen u vakkundig om arbeidsrechtelijke problemen zo veel mogelijk te voorkomen. Maar als er toch problemen met werknemers ontstaan, lossen onze juristen deze problemen snel en praktisch voor u op.

Onze juristen werken nauw samen met belastingadviseurs en HRM-adviseurs. U wordt kwalitatief optimaal bediend door een goede communicatie in heldere taal en als u dat wenst lossen wij problemen op tegen een vaste prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Mogelijke onderwerpen

De onderwerpen waarmee onze arbeidsrecht-juristen zorginstellingen helpen, zijn heel divers:

  • U wilt afscheid nemen van een slecht functionerende werknemer
  • U wilt sparren over de beste wijze om uw personeelsbestand in te krimpen door een vrijwillige of gedwongen reorganisatie
  • U heeft een acuut arbeidsrechtelijk geschil met een werknemer
  • U wilt hulp bij overleg met Vakbonden of Ondernemingsraad
  • U wilt een arbeidsvoorwaardenreglement opstellen of wijzigen
  • U twijfelt over de uitleg van een CAO-bepaling

Meer weten?

Schakel één van onze arbeidsrecht-juristen in en kijk wat hij/zij voor u kan betekenen.

Uw eerste adviesaanvraag wordt (mits niet te omvangrijk) gratis in behandeling genomen, zodat u op kosteloze wijze kennis kunt maken met onze kwaliteiten. Stel hier direct uw vraag.

ECOVIS
NBA
SRA
RBA