Juristen in de zorg
Juristen in de zorgDe zorgsector is zeer divers en op dit moment volop in beweging. Vanuit Den Haag worden veel beleidsmatige wijzigingen doorgevoerd. Dat heeft niet alleen krappere budgetten tot gevolg, maar ook een andere invulling van de personele bezetting.

Juristen in de zorg

De zorgsector is zeer divers en op dit moment volop in beweging. Vanuit Den Haag worden veel beleidsmatige wijzigingen doorgevoerd. Dat heeft niet alleen voor veel sectoren binnen de zorg krappere budgetten tot gevolg, maar ook een andere invulling van de personele bezetting, HRM-vraagstukken, interne herplaatsingen en opleidingen. Vaak moeten er werknemers afvloeien, waarbij ze al dan niet worden begeleid van werk naar werk.

Expertise

Voor het zorgvuldig en doeltreffend doorvoeren van deze wijzigingen binnen uw organisatie, is veel expertise nodig. Deze expertise hebben wij in huis, wij hebben veel kennis en ervaring met alle juridische, fiscale en pensioentechnische vraagstukken die hierbij aan de orde komen.

Ook beschikken wij over zeer uitvoerige expertise over verschillende CAO's (VVT, Jeugdzorg, Ziekenhuizen, Gehandicaptenzorg, etc.), die cruciaal is voor het succesvol doorvoeren van personele wijzigingen.

Bovenal zijn wij praktische en doelgerichte adviseurs die op een laagdrempelige manier, samen met uw eigen P&O-ers, het door u gewenste doel realiseren. Er zijn op aanvraag veel referenties beschikbaar van onze zeer tevreden klanten binnen de zorgsector.

Meer weten?

Gratis en vrijblijvend met één van onze zorgjuristen praten? Dat kan!
Neem contact op met:

mr. Geerke  Vos (0544-39 33 33 of g.vos@bonsenreuling.nl)
mr. Mark de Jonge RB (0544-39 33 33 of m.de.jonge@bonsenreuling.nl)
mr. Sanne Freriks (0544-39 33 33 of s.freriks@bonsenreuling.nl)

mr. Geerke Vos
mr. Geerke Vos

Directeur

mr. Sanne Freriks
mr. Sanne Freriks

Senior jurist

mr. Mark de Jonge RB
mr. Mark de Jonge RB

Directeur

< >
ECOVIS
NBA
SRA
RBA