Social Media reglement
Social Media reglementBonsenReuling heeft een Social Media reglement opgesteld dat u aan uw werknemers kunt verstrekken. Het betreft een kort en bondig reglement van twee pagina's, met een heldere tekst.

Social Media reglement

Social Media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, dus ook niet bij uw werknemers. Denk hierbij aan Facebook, YouTube, LinkedIn, Instagram, Twitter en weblogs. Deze sociale media kunnen een bijdrage leveren aan een positief imago voor uw bedrijf, maar het is belangrijk te beseffen dat uw werknemers (onbewust) het bedrijfsimago ook kunnen schaden.

BonsenReuling heeft een Social Media reglement opgesteld dat u aan uw werknemers kunt verstrekken. Het betreft een kort en bondig reglement van twee pagina's, met een heldere tekst. U kunt dit reglement voor € 39,95 (excl. btw) via dit formulier bestellen.

Na uw bestelling ontvangt u het reglement als Word-document. U kunt daarna het reglement dus nog aanpassen naar uw eigen wensen.

Een eenmalig juridisch advies met betrekking tot het Social Media reglement is bij de prijs inbegrepen. Geerke Vos kan u advies geven over het implementeren van het Social Media Reglement in uw organisatie. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met haar opnemen via 0544 - 39 33 33 of stel direct uw vraag.

mr. Geerke Vos
mr. Geerke Vos

Directeur

< >
ECOVIS
NBA
SRA
RBA