Fusies en overnames (corporate finance)
Fusies en overnames (corporate finance)Wilt u uw bedrijf verkopen? Overweegt u een fusie? Gaat u een bedrijf overnemen en heeft u behoefte aan deskundige begeleiding en strategie? Dan zorgen wij graag voor de nodige ondersteuning!

Zekerheid in corporate finance

Het kopen of verkopen van een onderneming en zaken als bedrijfsopvolging zijn vaak spannende, ingrijpende gebeurtenissen – zowel zakelijk als privé. Er moet een waardebepaling worden verricht en de financiën moeten op orde zijn. Maar hoe weet u of u de juiste beslissingen neemt? Zou het niet fijn zijn om een betrouwbare, onafhankelijke partij aan uw zijde te hebben?

BonsenReuling heeft haar kennis en expertise op het gebied van corporate finance gebundeld in Taurus Corporate Finance. Taurus is uw ondersteuning in corporate finance. Elk traject is anders, dus passen wij onze begeleiding aan uw specifieke situatie en wensen aan.

Daarnaast staan de specialisten van Taurus voor de maximale betrokkenheid continu met u in contact, zodat indien gewenst direct kan worden bijgestuurd. Uiteindelijk komt u zo tot een weloverwogen besluit, waarbij u volledig kunt vertrouwen op de objectiviteit en onafhankelijkheid van uw adviseur.

Mogelijkheden corporate finance

Afhankelijk van uw wensen en situatie kunnen wij u ondersteunen en adviseren op het gebied van:

  • Waardebepalingen
  • Overnamefinancieringen
  • Aankoop van ondernemingen
  • Verkoop van ondernemingen
  • Management buy-outs / buy-ins
  • Koop-verkoopovereenkomsten
  • Due diligence onderzoeken

Heeft u behoefte aan ondersteuning of advies of wilt u meer weten over corporate finance? Neem dan gerust contact met ons op.

Frank Maarsingh RA
Frank Maarsingh RA

Directeur

< >
ECOVIS
NBA
SRA
RBA