Financieringstapelen
FinancieringstapelenDe oplossing voor uw financieringsproblematiek!

Financieringstapelen is synoniem voor het combineren van verschillende financieringsvormen om tot een optimale financiering te komen.

Financieringstapelen

Bijna iedere ondernemer kent het probleem. Bij investeringen, groei of tegenvallers in de omzet is financiering nodig. Banken kunnen vaak niet voldoen aan de financieringswens en geven dan aan dat er een beroep moet worden gedaan op alternatieve financiering.

Om ondernemers te helpen heeft onze partner Taurus Corporate Finance het initiatief 'Financieringstapelen' opgericht.

Combineren financieringsvormen

Het stapelen van financieringen is synoniem voor het combineren van verschillende financieringsvormen om te komen tot een optimale oplossing. De ene financierder richt zich op het verstrekken van risicodragend vermogen, de andere op hogere bevoorschotting van orders en de volgende zorgt voor het betrekken van klanten bij de financiering. Kortom; Financieringstapelen is het moderne financieren.

Digitaal uploaden

Via www.financieringstapelen.nl kunnen MKB-ondernemers digitaal de benodigde bedrijfsgegevens uploaden. Deze worden geanalyseerd op financieringsmogelijkheden door één van de financieringsspecialisten. Bij een positieve inschatting volgt een intakegesprek. Na dit gesprek en de completering van de informatie wordt in onderling overleg besloten welke financieringspartijen voor de betreffende vraag worden benaderd.

Uitgebreid netwerk

Financieringstapelen werkt transparant en onafhankelijk van financieringsinstanties. Zij hebben echter een uitgebreid netwerk van gevestigde namen in de financieringsmarkt, zoals de grote Nederlandse banken, leasemaatschappijen, factormaatschappijen, crowdfundingplatforms, participatie-maatschappijen, informal investors, investeringsfondsen en subsidieadvieskantoren.

Henny Kok
Henny Kok

Adviseur

< >
ECOVIS
NBA
SRA
RBA