Tussentijdse cijfers
Tussentijdse cijfersWist u dat de jaarrekening vaak al achterhaald is en daardoor minder belangrijk wordt? Zou het niet handig zijn als u continu op de hoogte bent van de tussentijdse cijfers van uw onderneming, zodat u hier direct op kunt inspelen?

Tussentijdse cijfers van uw onderneming

De financiële specialisten van BonsenReuling helpen u continu inzicht te krijgen in de resultaten en financiële positie van uw onderneming door tussentijdse cijfers aan u te verstrekken. Daarnaast is het vaak ook wenselijk om een aantal niet-financiële gegevens te volgen.

  • Wat is bijvoorbeeld de invloed op uw resultaat wanneer het ziekteverzuim, de bezetting of productiviteit afwijken van de doelstelling?
  • Hoe is het verband tussen processen binnen een onderneming en het gerealiseerde financiële resultaat? Als u als ondernemer niet weet waarom uw resultaat is gestegen of gedaald, kunt u daar nog niet veel mee.

Met tussentijdse cijfers kunnen financiën en processen wel in één oogopslag gevolgd worden. Gedurende het jaar kan dan direct worden ingespeeld op veranderende omstandigheden, maar ook op een zo optimaal mogelijke fiscale positie.

Doordat u niet meer achter de feiten aanloopt, kunt u veel scherper werken en sneller actie ondernemen. U gaat letterlijk van reageren naar anticiperen!

Wilt u meer weten over tussentijdse cijfers? Neem dan contact met ons op.

Frank Maarsingh RA
Frank Maarsingh RA

Directeur

drs. Roel Wieggers RA|AA
drs. Roel Wieggers RA|AA

Directeur

< >
ECOVIS
NBA
SRA
RBA