Het bedrijfskompas
Het bedrijfskompasZou het niet geweldig zijn als u uw onderneming grondig kunt scannen, zoals bij een MRI-scan? Wilt u meer inzicht in trends en ontwikkelingen binnen uw onderneming en de kritische succesfactoren die er echt toe doen? Dan is het bedrijfskompas iets voor u.

Wat is het bedrijfskompas?

Een (meerjaren)prognose en historische cijfers vormen de basis om vervolgens een zeer krachtig analyse-instrument in te zetten: het bedrijfskompas. Het bedrijfskompas maakt van uw onderneming een MRI-scan en is een echte ‘rendementsbooster’.

  • Krijg inzicht in alle trends en ontwikkelingen binnen uw onderneming
  • Ontdek de kritische succesfactoren die er echt toe doen
  • Grafische ondersteuning bij analyses voor meer inzicht in de conclusies en aanbevelingen
  • Inzicht in wat het met uw resultaat doet wanneer de productiviteit, bezetting, aantal medewerkers, verkoopprijzen, werkkapitaalbeheer etc. fractioneel wijzigen

Signaleren is één, maar vervolgens kijken we naar de kansen. U ziet per direct de gevolgen van kleine aanpassingen. Ondernemers zijn vaak met stomheid geslagen over de impact daarvan.  We gaan letterlijk aan de knoppen draaien en desgewenst ouderwets ondernemen, zoals in de beginjaren.

Ondernemen op de bankstand en het ‘vorig-jaar-verslag’ wordt hiermee verleden tijd. U gaat van achteruitkijkspiegel naar GPS!

Wilt u meer weten over het bedrijfskompas? Neem dan contact met ons op.

Frank Maarsingh RA
Frank Maarsingh RA

Directeur

drs. Roel Wieggers RA|AA
drs. Roel Wieggers RA|AA

Directeur

< >
ECOVIS
NBA
SRA
RBA