Bedrijfseconomisch advies
Bedrijfseconomisch adviesWaar staat u met uw bedrijf en welke doelen wilt u behalen? Ondernemen is uitdagend en spannend, maar het valt niet altijd mee om de juiste beslissingen te nemen en onbezorgd te handelen.

Bedrijfseconomisch advies

  • Met welke beslissingen haalt u bijvoorbeeld meer rendement uit uw bedrijf?
  • Hoe kunt u uw toekomst beter vormgeven en een goed resultaat onder de streep krijgen?
  • Bent u op de juiste koers?
  • Hoe gaat u om met de veranderende wereld en concurrentie?

Voor dit en meer staan de bedrijfseconomische specialisten voor uw klaar.

Wat houdt bedrijfseconomisch advies in?

Bedrijfseconomisch advies bestaat uit een integrale bedrijfsanalyse om ondernemers snel te begeleiden naar meer rendement, een aanpak die zich heeft bewezen om binnen één tot twee jaar forse resultaatverbeteringen te realiseren.

Daar waar menigeen stopt bij de jaarrekening, gaan wij verder. Ons doel is om de schat aan informatie binnen een onderneming te vertalen naar echte kennis – in een begrijpelijke taal en met praktische tools.

Integrale bedrijfsanalyse

De integrale bedrijfsanalyse is modulair opgebouwd en bestaat uit de volgende vijf pijlers:

(Meerjaren)prognose

Hoe ziet de toekomst van uw onderneming eruit? Bent u op weg naar een hoger rendement of gaat u mogelijk inleveren? Een prognose kan u veel over de (nabije) toekomst van uw onderneming vertellen en u helpen om de juiste beslissingen te nemen. Zo voorziet u mogelijke problemen en kunt u hier tijdig op inspelen.

Lees verder...

Het bedrijfskompas

Zou het niet geweldig zijn als u uw onderneming grondig kunt scannen, zoals bij een MRI-scan? Wilt u meer inzicht in de trends en ontwikkelingen binnen uw onderneming en de kritische succesfactoren die er echt toe doen? Dan is het bedrijfskompas iets voor u.

Lees verder...

Tussentijdse cijfers

Wist u dat de jaarrekening vaak al achterhaald is en daardoor minder belangrijk wordt? Zou het niet handig zijn als u continu op de hoogte bent van de tussentijdse cijfers van uw onderneming, zodat u hier direct op kunt inspelen?

Lees verder...

Benchmarking

Hoe doet uw onderneming het ten opzichte van andere ondernemingen? Zou het niet handig zijn als u dit kunt vergelijken?

Dat kan! Door de prestaties van de eigen onderneming te vergelijken met die van anderen (benchmarken), krijgt u als ondernemer een beeld van uw prestaties ten opzichte van die van een collega-organisatie.

Lees verder...

Bedrijfsmonitor

Waar bent u mee bezig? Weten waar u mee bezig bent is essentieel om tot een gezond rendement te komen. U bent een weg ingeslagen en vertrouwt op het bekende. Maar is die automatische piloot wel ingesteld op de juiste koers?

Als dit niet het geval is of als u hieraan twijfelt, kan de BonsenReuling Bedrijfsmonitor u helpen door vanuit een bedrijfskundige benadering uw bedrijfsvoering te verbeteren.

Lees verder...
 

Naast rendement is er wat BonsenReuling betreft ook een menselijke factor. Het is de bedoeling dat u zich prettig voelt tijdens het ondernemen, maar ook dat u ’s nachts onbezorgd van uw nachtrust kunt genieten.

Wij zijn er om u te inspireren, met u te klankborden en soms tegen te spreken. De afgebeelde zonnepanelen staan symbool voor de huidige veranderende en dynamische wereld, maar ook voor onze rol om te enthousiasmeren en energie op te wekken. Dat doen we samen met u en uw medewerkers!

Wilt u meer weten over bedrijfseconomisch advies? Neem dan contact met ons.

Frank Maarsingh RA
Frank Maarsingh RA

Directeur

drs. Roel Wieggers RA|AA
drs. Roel Wieggers RA|AA

Directeur

< >
ECOVIS
NBA
SRA
RBA