Online boekhouden
Online boekhoudenVoor ondernemers is een online administratie een must.

Online boekhouden

Voor ondernemers is een online administratie een must. De online administratie biedt de mogelijkheid om 24 uur per dag en overal ter wereld toegang te verkrijgen tot de administratie en inzicht te verkrijgen in de actuele stand van zaken.

De online applicaties welke wij aanbevelen, zorgen er tevens voor dat de efficiency sterk wordt vergroot, mede vanwege het gebruikersgemak en de digitalisering. Zo is het onder andere mogelijk om verkoopfacturen digitaal op te stellen en te versturen, het inkoopproces te automatiseren (zie hieronder “scan en herken software”), bankafschriften automatisch in te lezen, betaaladvieslijsten te genereren en kunnen wij als accountant met u meekijken in de administratie. De overige mogelijkheden voor uw onderneming lichten wij graag in een persoonlijk gesprek toe.

Naast de financiële administratie bieden de applicaties welke wij ondersteunen ook mogelijkheden voor projectadministraties, urenadministraties, voorraadadministraties en koppelingen met diverse branche specifieke software.

De applicaties zijn te benaderen via een website of een App (via telefoon of tablet). Met de App verkrijgt u in één oogopslag belangrijke sturingsinformatie en kunt u daarop direct anticiperen. Daarnaast groeit de door ons geadviseerde software mee met de omvang van uw onderneming en is deze daardoor betaalbaar voor iedere ondernemer.

De functionaliteiten

Bij onze online boekhoudpakketten zijn onder andere de volgende functionaliteiten beschikbaar:

  • toegang tot uw administratie vanaf elke locatie met internet;
  • koppelingen met diverse banken zodat de bankmutaties automatisch opgehaald kunnen worden;
  • verrichten van betalingen en incasso’s met behulp van het boekhoudpakket;
  • online opstellen en versturen van offertes en verkoopfacturen.

Neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs.

Inloggen Exact Online of Twinfield

Inloggen Exact Online
Inloggen Twinfield
drs. Rob Droppers RA|AA
drs. Rob Droppers RA|AA

Accountant

Stefan Klijn AA
Stefan Klijn AA

Directeur

Renate Janson
Renate Janson

Relatiebeheerder

Remco Brock├Âtter
Remco Brock├Âtter

Relatiebeheerder

< >
ECOVIS
NBA
SRA
RBA